Snabb och pålitlig Energideklaration!

48 timmar efter besiktning av ditt hus

Energideklaration

Lång erfarenhet av energideklarationer och energieffektiviseringar
40 procent av Europas totala energianvändning går idag till byggnader. Det är väldigt mycket. Därför har vi i Sverige en lag baserad på ett EU-direktiv från 2006 – Lagen om energideklaration för byggnader. Lagen bestämmer att alla fastigheter ska ha en energideklaration som beskriver husets energiprestanda. Denna energideklaration redovisas till myndigheten Boverket.

Vi sätter snabbt in oss i fastighetens behov och föreslår besparingsåtgärder

Vi sätter snabbt in oss i fastighetens behov och föreslår besparingsåtgärder
En korrekt energideklaration ska bidra till att ta fram rekommendationer på åtgärder vilka leder till minskad miljöpåverkan, ökad energieffektivitet och sänkta driftkostnader. Vi på Booverket.se har lång erfarenhet av energieffektiviseringar och miljöutredningar, därför kan vi snabbt sätta oss in i varje ny fastighets behov och föreslå besparingsåtgärder som kan utföras utan att inomhusmiljön försämras.

Energideklaration 48 timmar efter besiktning av ditt hus

När du anlitar Booverket.se kan du förvänta dig att få din energideklaration 48 timmar efter att vi besiktigat ditt hus och fått all information som finns kring uppvärmningen av det. Vi är effektiva, grundliga och med ett klart miljötänk. Detta till marknadens bästa priser.

Kunder

Vi jobbar med många nöjda kunder såsom fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar samt många småhusägare runt om i Stockholmsområdet och Mälardalen.